Selecteer een pagina

VORMGEVING

De eerste indruk van je huisstijl is blijvend en daarom is het belangrijk dat jou huisstijl staat als een huis. Het gaat om een visie, vertaald in kleur, typografie, beeld, vormgeving, contrast, afmeting en materiaal. Wij weten als geen ander dat kwaliteit in de details schuil gaat. Is het tijd voor een nieuw logo? Wij ontwerpen het logo dat bij jou past. Wij brengen samen met jou in kaart wat je verwacht van een logo, welke doelgroep het moet aanspreken, welke uitstraling je wenst. Dat is natuurlijk veel meer dan letters en vormen samenvoegen.

WEBDESIGN

Een goede website is helder, overzichtelijk en brengt online-bezoekers in beweging. Door samen met jou in kaart te brengen wat bezoekers verwachten en jij wilt, maken we een sterk visueel instrument. Hoe meer tevreden de bezoeker, deste vaker komt hij als klant terug. Je website is altijd eenvoudig uit te breiden met: webshopfuctionaliteit -start met verkopen onlineen nieuwsbrieven-adressen verzamelen een boodschap versturen-.

MIJKE is mijn naam en ik zit het liefst de hele dag te tekenen of te ontwerpen. Ik werk graag met stiften, potlood en aquarel maar illustreer ook graag met allerlei grafische programma’s op mijn computer. Na de kunstacademie in Den Haag heb ik een paar jaar tekenles gegeven. Uiteindelijk ben ik in 2003 mijn eigen ontwerp- en illustratie bedrijfje M-Stijl begonnen. Sinds begin 2010 ben ik naast M-Stijl samen met Hester Snijders 2Q1Q design gestart. Dit is een samenwerkingsverband van M-Stijl en HesterHeleen Fotografie waar u terecht kunt voor: Logo’s en Huisstijlen – Fotografie en beeldbewerking – Vormgeving – Illustraties – Webdesign
Voor elke opdracht… de juiste oplossing!

Via Amsterdam naar New York voor een jaar lang stage om de kneepjes van het vak te leren. Tussendoor gewerkt bij meerdere reclamebureaus in Amsterdam, waaronder het vervaardigen van (kleur)afdrukken in de doka en assisteerde ik andere fotografen op de set.

Als zelfstandig fotograaf een heel scala aan opdrachten, van zakelijk portret/product tot particulier familie-settings. In 2010 kwam de samenwerking met illustrator, grafisch vormgever Mijke van M-stijl bij, samen hebben we 2Q1Q design. 2Q1Q design is sterk in bedrijfslogo’s en huisstijlen, fotografie en beeldbewerking, vormgeving, illustraties én tenslotte webdesign.

Natuur- en landschapsfotografie is een tak waar ik sterk in ben, door mijn liefde voor het buitenleven en oog voor detail. Maar oog voor detail geldt eigenlijk voor al mijn werk, of het nu interieurfotografie of merkkleding betreft: een goede compositie, originele beeldbenadering, benutten van het kleurenspectrum, een foto van HesterHeleenfotografie heeft het allemaal.

MEER DAN DE SOM DER DELEN

Een consistente huisstijl en goede fotografie versterkt de website. In een heldere website, is de huisstijl te verklaren. Goed fotowerk brengt de juiste sfeer en boodschap over. De pijlers van 2Q1Q zijn afzonderlijk zeer waardevol, gezamenlijk vormen zij het fundament van de bedrijfsuiting.

Share This