Nieuws

Studiofotografie

 

In Afrika ontstaan producten door wat de natuur te bieden heeft en vervolgens met de hand worden vervaardigd door de bevolking zelf. Zo ontstaan eerlijke gebruiksvoorwerpen die stuk voor stuk uniek zijn. Voor bijzondere handgemaakte producten die Afrika te bieden heeft kun je terecht bij Out of Africa interiors! Voor Out of Africa interiors verzorgen wij de productfotografie & webdesign. De website is momenteel aan een transformatie onderhevig. Binnenkort weer 100% operationeel. www.outofafricainteriors.nl

Field & Hockey | WOOD fotoshoot

fotoshoot voor Field & Hockey | WOOD

F&H is een modisch lifestyle merk geïnspireerd vanuit passie voor het hockey. De combinatie van mode met doordachte hockey details maakt de collectie uniek. De collectie bestaat uit hoge kwaliteit zeer comfortabele hoodies, vesten, sweatpants, hotpants, sokken. Ideaal om in te trainen, maar zeker ook heerlijk in je vrije-tijd/langs de lijn of naar school.
WOOD hockeysticks, zeer innovatieve technieken gecombineerd met de super strakke WOOD uitstraling. Binnen korte tijd hebben vele (top)-hockeyers ervaren hoe fijn de sticks zijn. Met behulp van topspelers ontwikkelen ze steeds nieuwe en betere technieken.